POP-QUIZ

Pop-Quiz med Tagliano er en icebreaker hvor stemningen løftes med live musikk og humor forkledd i konkurranseform. Varighet: 40-45 minutter

Send en uforpliktende forespørsel på POP-QUIZ!

Om POP-QUIZ

Pop-Quiz beskrives best som en salig blanding av Beat for Beat, Popquiz, Allsang på Grensen og Tidsbonanza. Tagliano tar for seg musikk og andre populærkuturelle fenomener fra og med 60-tallet og frem til i dag, slik at alle aldersgrupper i publikum skal være like engasjert og representert.

Vi går fra nummer 1-hits på den amerikanske Billboard-listen via tv-serier og kategorien Hot or Not, hvor vi ser på tidsbestemte fenomener og hvorvidt de har tålt tidens tann eller ikke, før vi ender opp i en allsangkonkurranse uten sidestykke noen plass. Her er det høyt engasjement og til tider mye adrenalin.

Alt presenteres med live musikk og selvfølgelig en god dose humor.Publikum blir delt inn i lag som igjen får hver sin kontroller. Denne bruker de til å svare på spørsmålene som dukker opp på storskjerm.

Innholdet har en standard, men kan selvfølgelig tilpasses hver enkelt kunde om det skulle være behov for dette.

 

Foto

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!