Pole Dance

Gjør deg klar for et magisk show med Gøril fra Norske Talenter

Gøril har for alvor blitt kjent den siste tiden med sine nydelige filmer fra Instagram og hennes fantastiske opptredener i Norske Talenter. Hun er pole dance instruktør og performer og har også fått gode plasseringer i nasjonale konkurranser.

Hun skreddersyr opptredener til ditt event og garanterer et forrykende show med nydelige dansetrinn og utrolige triks. Gøril tilpasser også sitt shownummer dersom du har spesifikke musikkønsker.

I tillegg til pole dance gjør hun også aerial hoop som er en stor metallring som henger fra taket som man turner i. Her passer det med litt rolige melodier for å skape god stemning for eksempel før eller etter middagsservering.

Suksess i IDOL 2017

Jenta fra Bodø som nå er bosatt i Stavanger imponerte dommerne med sine prestasjoner innen pole fitness, og tilbakemeldingene var utelukkende positive. Med et enstemmig dommerpanel var det aldri noen tvil om Johansen skulle videre til neste runde.

DDE-stjerne Bjarne Brøndbo var mektig imponert. «Det du gjør i dag er kraft, det er vakkert. Jeg er kjempeglad for at du er her og viser oss kunst på denne måten» Mens Mia Gundersen sa:  «Det du egentlig gjør på den stanga er en hyllest til kvinnekroppen»

Video 1

Video 2

 

Ta kontakt for booking