Paul Håvard Østby

Paul Håvard Østby er en av Norges mest kjente ukjente komikere. En urban totning med lange bein og høy utdanning. En allsidig moromann som tar humor på alvor og ting på kornet!

Paul Håvard Østby startet standup-karrieren i Trondheim, og gjorde umiddelbar suksess da han flyttet til Oslo i 2001. Læreren og IT-ingeniøren er i dag en anerkjent komiker, spesielt i bedriftsmarkedet. Her gjør han i tillegg til standup-show og konferansieroppdrag mye ”skjult teater”. Da presenteres han for eksempel som en nyansatt eller en innleid ekspert og holder et foredrag om noe bedriften er opptatt av. Det starter troverdig med en innlagt talefeil, men ender ganske vilt, og en slik måte å lure de tilstedeværende på gir en svært morsom effekt! Veldig mange bedrifter har hatt suksess med dette, og Paul har skaffet seg et svært godt navn i bedriftsmarkedet. Et slikt lureri blir ofte et samtaleemne i bedriften i lang tid fremover.

Han har tidligere vært nominert til Ståopp-pris og Komipris, han har spilt en rekke show med Anders Bye og Jon Niklas Rønning, han har vært på turné med Riksteateret, gitt ut boka ”Geirs Univers” på Gyldendal, vært programleder på TV3, skrevet barneteater og av alle ting toppet hitlistene som rapper i ”Bønder i Kamp”. Han har også innimellom vært å se / høre i NRKs ”20 spørsmål” og sammen med Gustav Nilsen har han stått bak ”Morgenfuglene” og påskekrim på P4.

Julen 2011 spilte han forestillingen Julelatter 2011 for fulle hus sammen med Urbane Totninger-makker Gustav Nilsen på klubbscenen på Latter, og sommeren 2012 tilbrakte han sammen med Urbane Totninger, som med 55 utsolgte forestillinger og over 25.000 løste billetter viser at de fremdeles har Norges største sommershow.

Ikke verst, sier du. Nå kan du oppleve den allsidige komikeren på nettopp ditt arrangement!
For booking av Paul Håvard Østby ta kontakt