Paradiset

Send en uforpliktende forespørsel på Paradiset!

Om Paradiset

Paradiset er en idyll hvor vi skreddersyr en magisk sommerfest for ditt firma. Har ikke ditt firma hatt sommerfest på dette stedet er tiden inne for å oppleve en herlig bit av det beste Norge kan by på.

Ankomst
Man har to muligheter, enten det mest kostnadseffektive som er buss. Bussene kan kjøre helt inn i paradis eller den kan stoppe langs «hovedveien» hvor en guide møter gjestene, her blir man utstyrt med nistepakke og hjemmelaget saft hvor man får en fantastisk gåtur inn til paradiset. Eventuelt så kan man ta båt fra Sandnes eller Stavanger hvor vi i tillegg leier inn en trubadur som skaper god stemning på båten, reisen med båt tar rundt 1 time.

Når man ankommer gården hvor man skal tilbringe den resterende av kvelden blir man møtt med trekkspill, folkedans, felespel og kveding. Man får en liten smakebit fra gårdens spiskammer med lokale smaker og drikke. Tiden er nå inne for å kunne senke skuldrene og ta inn over seg at man er kommer seg ut på landet. Kveldens vert vil ønske velkommen, fortelle litt om den innholdsrike historien fra stedet.

Landhandel.
Landhandelen er åpen frem til middag, her kan de som vil ta seg en titt eller kjøpe noe med seg hjem. Man kan også lage et eget konsept ut av landhandelen hvor det er små mat stasjoner med stekte lapper, supper, små spyd, dampa blåskjell og aktiviteter som stylter, hoppetau, hesteskokasting, kubbespill og annet.  Eller man kan lage en aktivitetspakke rundt «Farmen»

Farmen.
Et populær aktivitetspakke er å kjøre aktiviteter inspirert fra TV2 serien Farmen. Man blir delt inn i lag hvor samarbeid og lagmoral står i sentrum. Gjestene bretter opp ermene og kjører aktiviteter som separering, hesjing, saging, kunnskap, leik med mer. Aktivitetene utfordrer store og små muskler, oppfinnsomhet, samhold og kunnskaper om bondelivet fra gammelt av.

Middag & dessert
Til middag kan man for et eksempel ha en grillbuffet, helbakt kveite fra hjelmeland, helgrillet lam eller mye godt fra havet hvor en gammel robåt blir gjort om til en skalldyrbuffet. Mulighetene er mange. Til dessert frister ofte friske jordbær og hjemmelaget vaniljesaus. Man vil spise mat, drikke og ha sosialt samvær i et av teltene som er satt opp.

Underholdning & musikk.

Vi leier inn en komiker som vil fungere som kveldens konferansier og etter desserten kan kveldens band gå på scenen. Eller et annet alternativ er å trekke ned til strandlinjen, tenne opp båk mens en trubadur spiller utover sommernatta til den sene nattetimer. Så fall finner vi frem marsmellhows og noe godt i glasset.

Dette er kun forslag på ulike momenter vi kan skreddersy et konsept til nettopp ditt firma. Mulighetene er mange og du som kunde forholder deg kun til Topp Arrangement mens vi holder i trådene til at av underleverandører.

Ta kontakt med for et skreddersydd konsept til ditt firma.

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!