Pål Mangor Kvammen

Pål Mangor Kvammen er en ringrev innenfor humorfaget. Han skapte seg et navn som en av grunnleggerne av Stavanger Revyteater, og har senere gjort suksess i revyer sammen med Steinar Lyse, Kristian Arntsen og som soloartist.

Send en uforpliktende forespørsel på Pål Mangor Kvammen!

Om Pål Mangor Kvammen

De siste årene har Pål satt opp flere soloforestillinger, og høsten 2009 var han aktuell med nytt show: ”Max Mangor”. Kvammens figurer er høyt elsket av publikum, så som den styrtrike Preben jr og den noe korttenkte Kurt Kevin.

I tillegg til artistkarrieren er Pål Mangor Kvammen også instruktør, produsent og tekstforfatter. Han har skrevet tekster for Dizzie Tunes, Vazelina Bilopphøggers, Øyvind Blunck og Hege Schøyen.

I 2006 mottok han Komiprisens fagpris for sin innsats innen regi, tekst og produksjon. Og i 2013 mottok han Stavanger kommunes kulturpris, for sitt arbeid innen revy og underholdning i Stavanger

Pål Kvammen er en ettertraktet underholder, og kan by på både figurer og stand up. I tillegg kan han selvsagt benyttes som konferansier og foredragsholder.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!