Pål Espen Kilstad

kilstad

Pål Espen Kilstad er mest kjent for imitering. Han har vært fast leverandør av radiounderholdning til NRK siden starten på 90 tallet og har i tillegg vært manusforfatter for program som «Hallo i uken».

Han har hatt roller i flere humorserier på NRK og TV2, og høsten 2013 har han en av rollene i humorserien «Lilyhammer 2».

Som komiker skriver Pål Espen alltid nytt materiale til hver kunde, gjerne i samarbeide med en muldvarp i firmaet. På listen over kjendiser han etterligner finner vi blant annet Kongen, Ari Behn, Arne Brimi, Arne Hjeltnes, Knut Arild Hareide, Bjørn Eidsvåg og flere andre.

Han har en bachelorgrad i journalistikk, har jobbet 14 år i NRK som journalist og har gitt ut mange bøker. Neste bok kommer på CappelenDamm våren 2014.

Pål Espen er opptatt av at alle skal få ha det moro og ønsker å være en motvekt til mobbende komikere. Lytehumor, underbuksehumor, banning og lignende er derfor noe han holder seg unna slik at de som velger Pål Espen til sine arrangement kan være sikre på at de får en komiker som vet hvor grensen går.
Pål Espen jobber mest som komiker og forfatter men tar også på seg oppdrag som konferansier.

Kategori