Ørjan Burøe

Ørjan Burøe er en erfaren komiker og kanskje den eneste som lover kunden pengene tilbake om de ikke er fornøyd. Som han selv sier: Om dere ikke ler innen étt minutt er det noe galt!

Send en uforpliktende forespørsel på Ørjan Burøe!

Om Ørjan Burøe

Med lang fartstid på scenen vet han alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger. Han vet å presisjons-bombe publikum med poenger og mange gode historier.

De fleste som krysser komikerens vei får passet sitt påskrevet når denne mannen står på scenen. Det være seg samboere, svigermødre, dørvakter, flyplassansatte, golddigger-jenter på Cosmo. Her blir ingen spart!

Ørjan Burøe er kjent både fra scenen, som programleder på frokostshowet til Radio 1 i Oslo, og noen husker han også fra TVNorges Judas og Splitter Pine på TV2 Zebra.

Ørjan gjør mange firmajobber for alle slags kunder, store som små. Han jobber ut i fra prinsippet at hver forestilling er et personlig show som er rettet mot kunden. Ingen show med Ørjan Burøe er like!

Ta kontakt for booking av Ørjan Burøe.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!