Opplev Sørlandet

Skal ditt firma ut på tur kan vi anbefale en tur til Sørlandet

Kun 2 timer og 15 minutters distanse fra Stavanger. Vi skreddersyr en egen pakke til deg som kunde som inkluderer alt fra reise, møtelokale om man også skal ha noen timer med faglig, underholdning, bespisning og overnatting. Sammen lager vi et opplegg som vil gi en uforglemmelig helg eller dager på Sørlandet. Nedenfor noen av aktivitetene man kan lage konsepter ut av:

  • Fiskekonkurranse: 
Gruppen deles inn i lag og det utnevnes en kaptein på hvert lag som får opplæring i bruk av båt og utstyr. Vi gir tips på hvor mange finner de gode fiskestedene. Seinere på kvelden blir det premiert i mest fisk, flest fisk og minst fisk.
  • Snekkerebus:
Gruppen deles inn i lag og det utnevnes en kaptein på hvert lag som får opplæring i bruk av båt og utstyr. Det blir utdelt kart og kompass. Lagene må løse ei gåte før de blir sendt ut på postene som ligger i skjærgården. Skib o hoi!
  • 

Walkabout: 
Deltagerne blir delt inn i grupper og det er klart for rebusløp. Turen går gjennom Eventyrstien, sløyeboden, vinkjelleren og andre steder. Smaksprøver underveis og overraskelse til vinnerlaget.
  • Kon-Tiki:
Gruppen blir delt inn i lag som får utdelt pappkasser, en rull med plastikksekker, taperull og et kosteskaft. De skal ut fra dette bygge en flåte eller en båt som senere skal padles over et vann. Under byggingen skal de også lage en sang som skal fremføres når båten/flåten sjøsettes. Seine på kvelden blir det premieutdeling for vinnerlaget og den mest kreative båten / flåten.

 

Andre aktiviteter man kan gjør er alt fra suppekjøkken, vinsmaking, ut på tur i RIB båter med mye mer. Kanskje vi også skal ha med oss en videomann som filmer dagene på Sørlandet slik at en kjekk videosnutt på et par minutter blir laget i etterkant, mulighetene er mange.

Ta kontakt med oss i Topp Arrangement så setter vi opp forslag til et konsept og sender tilbud.