Camp Moi på Jæren

Camp Moi

Camp Moi på Jæren blir avholdt mellom Undheim og Bue. Her finner man en gapa hauk i et vakkert landskap ved Røyslandsvannet. Området kan benyttes til aktiviteter, grilling, fisking og kos i et fantastisk naturområde ulike varianter.

Velkomst

Gjestene ankommer det flotte landskapet i natur-idylliske omgivelser. En av aktivitetslederne står klare med den kjente «kruttkaffen» som vil si kaffe kokt på bålet, her er det ikke snakk om noe kaffefilter eller kaffekoker. Stedet er uten strøm, elektrisitet og har dårlig mobildekning. Man kan virkelig senke skuldrene sine, nyte naturen og finne roen.

Aktiviteter

Etter en liten halvtime er pulsen senket og aktivitetslederne ønsker velkommen, tar safety og forteller litt om hva som skal skje utover kvelden. Del deles inn i 2 lag hvor man for et eksempel gjør aktivitetene hesteskokast, dart, fotball, tautrekking og fisking med fiskestenger. Våre aktivitetsledere vil benytte mer tid på de som ikke har fisket eller har liten erfaring med dette med tanke på fiske aktiviteten.

Notfiske

Etter aktivitetene er unnagjort er det klart for felles fiskeaktiviteter. En av gjestene blir med aktivitetslederen ut for å sette not, deretter er hele gjengen med på å trekke noten inn. Går fisken der vi setter noten kan man fort komme opp i rundt 50 til 80 fisk. Men man kan også risikere å ikke få fisk, derfor er det satt ut 2 garn kvelden som gruppene trekker inn, dette øker sjansene for å få fisk betraktelig om det ikke er noe fisk i nota.

Bespisning

Etter aktivitetene er unnagjort står vår innleide kokk klar med et herlig grillmåltid. Enkle bufféter er satt opp midt i skogen og man kan sitte ute om været er bra eller inne i gapahuken om været er dårlig.  Det blir også satt opp egen drikke stasjon. I tillegg tilbereder kokken den fisk man har fått under aktivitetene og dette er vel hva vi kan kalle kortreist mat. Om ønskelig ordner vi selvsagt med dessert eller kake til kaffen.

Sosialt samvær

På slutten av bespisningen kåres vinnerlaget fra aktivitetene, her blir det heder, ære og sjokolademedaljer rundt halsen på vinnerlaget. Om ønskelig ordner vi også med en trubadur som spiller utover sommernatten. Og forøvrig så gjør man som man vil, de som vil fiske mer gjør det, de som vil snakke gjør det, de som vil gjøre aktiviteter på egen hånd gjør det og det blir selvsagt grilling av marsmellows på bålet og hyggelige timer utover.

Konseptet er best egnet på grupper mellom 15 og 35 personer.