Olav Larsen

Med Olav Larsen på ditt neste arrangement vil du oppleve en ektefølt kjærlighet til americana-, singer/songwriter- og countrymusikk.

Send en uforpliktende forespørsel på Olav Larsen!

Om Olav Larsen

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars er et norsk band som spiller alternative country og bluegrass.

I over 15 år har Olav Larsen servert country til Rogaland og omegn. Olav Larsen er tradisjonalist i ordets rette forstand.

Bandets første EP, Gospel And Drinking Songs, ble utgitt som MP3 på britiske BeatPick. Debutalbumet Love’s Come To Town kom ut i august 2006 på svenske Rootsy og fikk bra kritikker i både norsk, svensk og britisk presse. Albumet ble deretter lansert i Storbritannia (november 2006) og i USA (mars 2007).

I 2007 reiste de på sin første turne i England, der de blant annet spilte på anerkjente The Borderline i London, spelte på festivalen Celtic Connections i Glasgow[3], og var support for Jason Molina på The Green Room i Manchester[4]. I 2008 dro de på sin andre turné til Storbritannia.

Man finner ikke det minste snev av ironi, annet enn kanskje i tekstene. Det bunntriste og håpløse gir alltid rom for oppløftende og håpefulle låter. Hank Williams er fortsatt en kilde til inspirasjon. Det samme er Bob Dylan, John Prine og Neil Young.

Olav Larsen kaller seg selv en country-puritaner. Han har en rett fram tilnærming, og en dyp respekt for sine forgjengere. I låtene hører vi ekko fra Appalachia og de kosmiske rebellene på 1960 og 70-tallet.

Olav Larsen leker med er sterkt forankret i den pietistiske arven i vår region. Det er arvesynd og fortvilelse, mørke og desperasjon. Men glimt av håp, og forsoning gjennom tro.

Ta kontakt for booking, Olav kan stille alene som solo, duo eller med fullt band.

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!