«Norges svar på Sherlock Holmes»

Vidar Hansen er en av Norges mest ettertraktede tankelesere. Med sitt unike show og fantastiske evner har han underholdt på en rekke arrangementer i Norge. De fleste har bare sett lignende demonstrasjoner på TV. Nå kan dere få oppleve det "overnaturlige" live på scenen.

Send en uforpliktende forespørsel på «Norges svar på Sherlock Holmes»!

Om «Norges svar på Sherlock Holmes»

Vidar Hansen kalles Norges svar på Sherlock Holmes». Han har jobbet 14 år i politiet, blant annet med anti-terror, spaning og etterretning.

I 2010 vant han politiprisen sammen med sin makker, for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Denne prisen kan sees i sammenheng med det han gjør på scenen. Han bruker de samme teknikkene som setter en ekstra spiss på showet.

Den brede erfaringen fra politiet har gjort at han har utviklet noen evner andre ikke har. Noen kaller det en sjette sans. Det sies heller at han bruker de fem sansene vi har til å skape en illusjon av en sjette sans.

Vidar tilby et show av høy kvalitet med mye humor, forbløffelse og overraskelser. Showet handler om publikum i salen, hvor han leser tanker, påvirker tanker, avslører løgn og forutser hendelser. Dette blir gjort på en humoristisk og underholdende måte.

Vidar ønsker at gjestene skal fremstå som stjerner i showet, og ingen skal være redd for å bli dummet ut på scenen. Innslaget passer perfekt som et avbrekk i en konferanse eller som starten av dag 2 på et arrangement som gjør at dagen kommer godt i gang etter en kanskje litt for sein middag dagen i forveien.

Innslaget fungerer også meget bra på festlige events som for et eksempel julebord hvor han gjerne kommer inn mellom middag og dessert.

 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!