Matkurs

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter. Han bistår gjerne ditt firma eller avdeling om du planlegger en teambuilding for de ansatte.

Send en uforpliktende forespørsel på Matkurs!

Om Matkurs

Daniel har jobber på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og mat-kultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

Han har vært medforfatter i flere bøker, han har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt. I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som hadde 400.000 seere i Norge.

Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Nedenfor er info om ulike mat-kurs i forskjellige settinger.

Eksklusivt matkurs

Dette er et «deltagende matkurs» med et maks antall på 12 personer. Det er varierende tema etter sesong med tanke på råvarer. Kort fortalt får man være med inn på kjøkkenet med Daniel hvor han starter med kort info om seg selv og historien bak hans matreise. Gjestene blir delt inn i 3 lag, hver lag får hvert sitt kompendie / oppskrift. Deretter blir det mat forberedelser hvorav hvert lag lager hver sin rett.
– Maten legges opp hvor lagene forteller om prosessen i sin rett. Det er mange spennende element i dette mat-kurset og rett utenfor kjøkkenet er havet. Kanskje deltagerne drar opp teiner med sjøens fristelser og da er vi innenfor begrep som heter kortreist mat.

Public Show

Dette er rettet mot åpne arrangement hvor Daniel kjører mat show fra scenen. Daniel har eget kjøkken han kan komme nøyaktig der du er som kunde. Det kan være på et kjøpesenter, en mat festival, på familiedager om ditt firma skal arrangere det, ulike messer, rett og slett der du måtte ønske. Man kan velge kun å kjøre mat-show hvor Daniel eller han kan ha med seg hjelpere som leverer ut som smaksprøver til gjestene. Tema for maten kan egentlig være hva som helst, kom gjerne med din ide så kommer vi med et detaljert forslag tilbake.

Master Class

Dette er et konseptet som er rettet mot viderekommende, det vil si for et eksempel for kokker på restaurant og hoteller. Her vil man både lære triks og vink samtidig som motivasjon ofte står i sentrum på en slik sekvens. På et slikt kurs vil de ansatte både ha det gøy, bli motivert og lære med et resultat at de ansatte har fått ny inspirasjon og klare når hverdagen kaller tilbake.

Helt til slutt vil vi nevne at Daniel er en personlighet som alltid finner løsninger så om du har en ide til konsept du vil ha gjennomført er sjansene store for at vi sammen kan utarbeide et konsept som garantert blir suksess.

Foto

Matkurs

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!