Marit Voldsæter

Marit Voldsæter har hatt stor suksess med ulike turneer, egne TV-serier og på utallige scener. Hun har hatt stor suksess med blant andre forestillingen «Kvinner På Randen» som ble sett av 110.000 tilskuere.

Send en uforpliktende forespørsel på Marit Voldsæter!

Om Marit Voldsæter

Marit har presise rolletolkninger, årelang erfaring og vinner publikums hjerter hver gang hun går på scenen. Med å bruke Marit på sitt arrangement blir det underholdning av ypperste klasse. Dette er en hysterisk morsom Bergenser, som gir deg valuta hvert minutt hun er på scenen.

Voldsæter kan blant annet se tilbake på soloforestillingen med «ræven i fatle». Hvor hun vant beste kvinnelige artist i revy og komedie og beste forestilling på scene. Hun kan også se tilbake på soloforestilling; «Drit i å danse» hvor hun vant klassen beste kvinnelige artist i revy og komedie under Komiprisen 2010.

Marit fungerer utmerket både som innslag etter middagen eller som konferansier hvor hun holder den røde tråden gjennom hele kvelden.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!