Marie Klåpbakken

En magisk stemme i kombinasjon med fiolin
– en nasjonalskatt!

Marie Klåpbakken er sanger, fiolinist og entertainer. Hun er en erfaren artist med en imponerende lang merittliste bak seg. Marie sin vakre stemme varmer folkesjelen, og når dette toppes med et imponerende fiolinspill blir man rett og slett bergtatt.

Marie har vært verden rundt med telenor sitt kulturprogram, spilt 7 sesonger av TV2 suksessen «hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat, vært solist under militær tattoo i Oslo spektrum, sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «ta meg tilbake»

Marie har spilt med de fleste av norges aller største artister som f.eks på Vinnie sin tolkning av «sommerfuggel i vinterland»

2012 ga hun ut albumet framtida som høstet terningkast 5 fra landets fremste aviser. Tre av sangene fikk masse radiotid og den mest kjente «to unge vakre» surrer fortsatt.

Det unike med Marie er at vi kan skreddersy musikalske konsept rettet mot nettopp ditt arrangement. Alt fra magiske julelåter til musikalske innslag med mye trøkk. Marie kan opptre både alene, med DJ eller musikere. Mulighetene er mange.

Det som er helt sikkert er at Marie leverer hundre prosent på hvert eneste arrangement og skaper musikalske øyeblikk på ethvert arrangement

Ta kontakt for booking.

Video 1

Video 2