Marie Klåpbakken

En magisk stemme i kombinasjon med fiolin. En nasjonalskatt!

Send en uforpliktende forespørsel på Marie Klåpbakken!

Om Marie Klåpbakken

Marie Klåpbakken er sanger, fiolinist og entertainer. Hun er en erfaren artist med en imponerende lang merittliste bak seg. Marie sin vakre stemme varmer folkesjelen, og når dette toppes med et imponerende fiolinspill blir man rett og slett bergtatt. Foto: @hellenavratil

Marie har vært verden rundt med telenor sitt kulturprogram, spilt 7 sesonger av TV2 suksessen «hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat og sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «ta meg tilbake»

Marie har spilt med de fleste av norges aller største artister som f.eks på Vinnie sin tolkning av «sommerfuggel i vinterland»

Det unike med Marie er at vi kan skreddersy musikalske konsept rettet mot nettopp ditt arrangement. Det som er helt sikkert er at Marie leverer hundre prosent på hvert eneste arrangement og skaper musikalske øyeblikk på ethvert arrangement

Mulighetene er mange

Marie Solo
Her får man oppleve totalt 3 sanger gjennom kvelden hvor man starter kvelden med Grand Prix låten «Ta meg tilbake» deretter er hun tilbake med to instrumentale låter med fiolinen sin utover kvelden.

Marie med DJ
Dette er en kombinasjon med mye trøkk mellom rettene. Her får man oppleve musikalske show nummer. Etter desserten står ofte DJ igjen og spiller opp til fest og dans. Les mer om dette konseptet under «band, trubadur og DJ» på vår web.

Marie med gitarist
Ønsker du en liten minikonsert eller hva med å spre en 4-5 sanger løpet av kvelden har Marie med seg egen gitarist. Her får du oppleve fantastiske sanger, fiolin og gitar.

Marie trio
Denne trioen består av fiolinst og sanger Marie Klåpbakken, fiolinist Bjarte Mo og sanger/gitarist og danser Stina Kjelstad. Dette er tre ettertrakta og etablerte musikere. Trioen har bred erfaring både som solister og medlemmer av forskjellige kjente band og produksjoner. De spiller så busta fyker, synger så publikum griner og sjarmerer publikum med sin inderlighet, tilstedeværelse og sjarm. Denne pakken har alt man trenger av underholdning til ditt arrangement!

Når folk har satt seg starter fiolinistene fra hver sin side av salen og går forbi bordene, opp til scenen hvor de avslutter på topp. Man får oppleve magisk start av kvelden med stemningsfull filmusikk.

Mellom forrett og middag fremfører trioen akustisk cover (first aid kit aktig) og avslutter med en irsk instrumental. Marie Klåpbakken på vokal/mandolin/fele. Stina Kjelstad på vokal/gitar og Bjarte Mo på fiolin.

Mellom middag og dessert får man en herlig sang hvor stikkordene er lyrisk, vakkert og mektig. Vakre Stina i flagrende hvit kjole danser mens musikken brer seg rundt i rommet. Marie og Bjarte spiller mot hverandre. Etterhvert får danser og fiolinister synkroniserte bevegelser. Dette er et mektig og annerledes nummer.

Som avslutning etter desserten kjører vi i gang med et shownummer med mye trøkk. Hvor både Marie og Bjarte spiller på el-fiolin. Gjør det klar for eksplosive musikkopplevelser så strengene dirrer.

 

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!