Magi med Rune

Magi med Rune Carlsen

I «Magi med Rune» leverer Tryllekunstner Rune helt unik underholdning som du vil huske i lang tid. Hans trylling og underholdning er unik og skiller seg kraftig ut.

Som 5 x Norgesmester, 2x Nordisk Mester og priser fra Italia, USA og London, vil du oppleve underholdning som overgår det meste, noe ekstra, noe unormalt og noe over all forventning.

Rune fikk gullknappen i Norske Talenter på TV2 og gikk direkte videre til semifinalen. Fra semifinalen fikk han flest stemmer og er nå klar for finalrunden i 2018!

Etter gullknappen ble slått inn og konfettien datt ned gir dommerne supplerlativer som: «du er jo helt rå, det var helt sykt, meget imponerende, jeg har aldri sett på maken, jeg digger deg, det går an, jeg fatter ikke og at dette er en av de beste prestasjonene jeg har sett»

Men det er ikke bare å TV Rune leverer, men på events og arrangement er magikeren også helt rå. Magi med Rune er god stemning, ekte magi og imponerende fingerferdighet med latter, humor og show.

Standupshow
Et standup-show varer normalt 25min. Rune bruker større elementer og rekvisitter og ikke minst blir publikum involvert i hele showet. Konvolutter, penger, frukt, egg, kort, gjerne i kombinasjon med musikk og lyd.

Et standup-show er showet for alle anledninger! – Det kan tilpasses og skreddersys for både julebord, firmafest, årsfester, kundemøter, seminarer, produktlansering eller andre sammenhenger. Showet er fylt med engasjement, trylling, mystikk, latter og høy underholdningsfaktor.

Magi med Rune. Nærmagi / bordtrylling

Ta på magien! Spesialiteten til Rune og som har gjort han mange ganger nasjonalt- og internasjonalt priset, er nærmagi. Publikum sitter eller står veldig nære og kan mer eller mindre ta på magien som skjer. Når Rune underholder med denne formen for trylling vil humoren sitte løst. Det vil være høylytt latter såvel som forundring og irritasjon, – og det vil garantert imponere ethvert selskap.

Denne type for magisk underholdning krever en enorm fingerferdighet av tryllekunstneren, i kombinasjon med gode sosiale egenskaper, kommunikasjon og tett kontakt med publikum. Nærmere magien kommer du ikke.

Konferansier

Med Rune og Magisk Underholdning får du en toastmaster og konferansier som gjør kvelden din til en fornøyelse pent pakket inn med magiske innslag, underholdning og latter.

Forslag til konsept

Innslag 1:
Når gjestene ankomme arrangement sted og har fått aperitiff beveger Rune seg rundt og gjør nærtrylling.

Innslag 2:
Rune ønsker velkommen fra scenen, safety, menypresentasjon, setter stemningen og introduserer intern taler

Innslag 3:
Mellom rette gjør Rune nærtrylling på bordene (runde bord eller små bord anbefales, ikke rene langbord)

Innslag 4:
Etter middag avslutter rune med et show på scenen på rundt 15 minutter før han takker for kvelden.

Innslag 5:
Eventuelt så kan Rune også komme opp på scenen rundt 2 minutter etter dessert hvor han introduserer kveldens musikk (DJ, trubadur eller band)

Rune i semifinalen, som gir finaleplass, video nedenfor

 

Rune får gullknappen, video nedenfor

Ta kontakt for booking!