Magi med Rune

I "Magi med Rune" leverer Tryllekunstner Rune helt unik underholdning som du vil huske i lang tid. Hans trylling og underholdning er unik og skiller seg kraftig ut.

Send en uforpliktende forespørsel på Magi med Rune!

Om Magi med Rune

Som 5 x Norgesmester, 2x Nordisk Mester og priser fra Italia, USA og London, vil du oppleve underholdning som overgår det meste, noe ekstra, noe unormalt og noe over all forventning.

Rune fikk gullknappen i Norske Talenter på TV2 og gikk direkte videre til semifinalen. Fra semifinalen fikk han flest stemmer og er nå klar for finalerunden i 2018!

Men det er ikke bare å TV Rune leverer, men på events og arrangement er magikeren også helt rå. Magi med Rune er god stemning, ekte magi og imponerende fingerferdighet med latter, humor og show.

Rune kommer gjerne med et magi og standup-show som normalt varer i 25 minutter, egner seg som et eksterne innslag på en konferanse eller mellom middag og dessert på en middag.

Som konferansier leverer Rune kvelden din til en fornøyelse pent pakket inn med magiske innslag, underholdning og latter. Han holder den røde tråden mellom rettene, man får show og latter og ikke minst Close up / nærmagi under aperitiff og på bordene mellom rettene

Noen ønsker kun å booke dette med nærmagi også. her får du virkelig magien rett foran øynene dine, dette er en av spesialistene til Rune og som han har høstet mange nasjonale- og internasjonalt priset for. Publikum sitter eller står veldig nære og kan mer eller mindre ta på magien som skjer.

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!