Båttur til Lysefjorden

Send en uforpliktende forespørsel på Båttur til Lysefjorden!

Om Båttur til Lysefjorden

Båttur til Lysefjorden er kort fortalt vilt og vakkert.

Bli med på en smakfull og opplevelsesrik dag for de ansatte. En kjekk avslutning for de ansatte før sommeren blir alltid godt mottatt. Dette forslaget kan man også benytte seg av etter sommeren som en kick-start på høsten. Mulighetene er mange i Lysefjorden og vi nevner her forslag til et konsept som er veldig populært.

Gjestene møtes på Skagenkaien i Stavanger, man ser fort hvem båt man skal om bord i, for her er den røde løperen ruller ut og en trubadur spiller og synger gitar idet man ankommer båten. En liten forfriskning i form av noe sprudler og jordbær er alltid populært.

Turen vil gå via Høgsfjorden og Ådnøy. Gjestene vil oppleve fantastiske naturformasjoner, den mystiske Fantahålå, geitene, den berømte og majestetiske Preikestolen og kanskje er vi heldige og møter noen seler. Vi gjør et lite stopp ved fossen «Hengjane» hvor vi vil prøve å få en smaksprøve av det friske fjellvannet. Om bord vil gjestene få enkel bevertning og noe å drikke, eller man kan ha baren åpen for salg om man ønsker det. Turen fortsetter til Lysefjord-Helleren som er en fjord-restaurant med unik beliggenhet like ved Vika i Lysefjorden.

Om man ønsker kan man starte med noen kjekke aktiviteter og teambuilding.  Forslag på dette kan kan være Quiz, pil og bue og sandslott bygging. Eventuelt så kan man gjennomføre hjerte- lungeredningskurs, få guidet kajakktur eller hva med et besøk på gården på Eiane som har sjokoladeproduksjon. Mulighetene er mange.

Etter aktiviteter (om man skal ha det) er det tid for god mat, drikke og sosialt samvær. Til mat kan man for et eksempel ha en velsmakende buffet bestående av «Lysefjorden-Helleren grill spesial» eller en herlig skalldyrbuffet. Kanskje man også ønsker en kombinasjon med begge menyene. Vi sitter så klart ute om været er fint.

Ønsker man underholdning før eller etter middag har vi med en komiker på turen eller hva med en magiker som også gjøre små triks under båtturen. Etter bespisning kan en artist ha minikonsert eller en trubadur spille opp til dans og allsang.

Når solen går ned, og kvelden melder sin ankomst tenner vi bål nede ved strandkanten. Dette skaper en spesiell atmosfære som de aller fleste. Når kvelden går mot slutten finner gjestene plass i båten som reiser direkte inn til Stavanger, vi garanterer god stemning på vei tilbake hvor kvelden trubadur selvsagt fortsetter å spille på båten til man er trygt i havn.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr en båttur til ditt firma som de ansatte sent vil glemme.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!