Luftakrobatikk

luftakrobatikk

Spektakulær luftakrobatikk til ditt neste event

Sammen med artister og samarbeidspartnere kan vi sette sammen ulike konsepter med både sirkusartister og andre stunt som vil imponere gjestene på ethvert arrangement. Man kan sette opp en galant åpning under aperitiff, sceneshow, enkeltnummer eller ulike innslag gjennom kvelden. Mulighetene er mange alt fra luftakrobatikk til slangemennesker og sjonglører.

Mari er en av Norges beste innenfor luftakrobatikk. Når hun var 16 år gammel forlot Mari Norge og reiste til Stockholm hvor hun gjorde en high school sirkus program på Cirkus Cirkör. Mari trengte å bevege seg og å teste grensene for hva som er mulig å gjøre med kroppen sin. Dette brakte hun til AFUK i København. Her begynte hun å klatre i et tau og siden den gang hun hun blitt hengende opp ned. Fra København til Toulouse og Le Lido i Sør-Frankrike.

Ved siden av henge i tau liker Mari også å henge fra håret sitt. Når hun ikke er i luften går tiden i både dans, sjonglering og andre stunt som skreddersys til ditt arrangement.

Ta kontakt og vi setter opp forslag til en pakke bestående av spektakulære innslag til ditt arrangement. Nedenfor er en liten vide av Mari.