Lørdagskonserter

Suksessen med "Easy Unplugged" lørdagskonserter på Comfort Hotel Square (Stavanger) fortsetter utover våren med en rekke fantastiske artister og band som er klare for levere magiske konsertopplevelser du sent vil glemme. Vi følger fortløpende lokale og nasjonale myndigehter sine krav til antall personer på arrangementene. 

Ps: konsert til Lady Luck og J.R Harlekin har fått nye datoer som er oppdatert nedenfor

Lørdag 10. April: FordRekord 
FordRekord fra Haugesund er kjent for sine konserter som oppleves som en fest uten dødpunkt, skreddersydd for glade mennesker i alle aldre som liker dansbare groover, gode melodier og tekster med litt brodd. Bandet har med sine fire utgivelser etablert seg som lokale favoritter med gode singler på radioen og et underholdene, engasjerende og blodtrimmet konsertsett.

Lørdag 1. Mai: Vidar Johnsen
Vidar Johnsen et fyrverkeri, og en fantastisk, følsom stemme. Han er kanskje mest kjent som fast vokalist i VAMP på konsertene i den gyldne perioden 1999 til 2007, og på albumene Månemannen (2002) og Siste stikk (2005). Flere av låtene på disse albumene har han også komponert. Vidar Johnsen har solgt 600.000 album i Norden, og har millioner av nedlastinger fra strømmetjenestene.

Lørdag 8. Mai: Lady Luck
Ingentings vokalist og frontfigur, Kjell Undheim, og låtskriver og vokalist Tine Steen har i mange år skrevet låter sammen. På Comfort Hotel Square har de med seg en rekke eminente musikere med bandformatet av Lady Luck. I motsetning til Ingentings bredbeinte traktor-rock, er Lady Luck lavmælt, melodiøst og vakkert med elementer av rock, pop og country.

Lørdag 15. Mai: J.R Harlekin
Under navnet J.R Harlekin har Jan Rune håndplukket og skapt et nytt popband som er starten på et nytt eventyr. Du har kanskje sett bandet på Fargegatas elskede Cirkus (i Stavanger), hvor de utfører et fullt hus hver torsdag kveld. De er virkelig Stavanger ikoner av pop og absolutt det riktige valget for å få gjestene i opp stemning.

 

instagram-post-unplugged

Begrenset antall billetter, - be quick about it!