Easy, Unplugged konserter på Comfort Hotel Square, høsten 2021

Suksessen med "Easy Unplugged" konsertene på Comfort Hotel Square (Stavanger) fortsetter utover høsten med en rekke fantastiske artister og band som er klare for levere magiske konsertopplevelser du sent vil glemme. 

Lør. 18. sep. Kriminell Kunst

Hip hop-legendene i Stavanger Tore Pang og Wayne Jenzky med sine eminente musikere leverer fete rytmer, refreng, tekster og med sine dansbare beats, rap og sanger vil man garantert bli å synge med. De kan se tilbake på Ukas Urørt, Årets live-act i Natt & Dag og vært listet på radiokanaler over hele landet. Det er bare å glede seg til hits som «Måden duser på meg», «Gjer Faen» og «Pamela», som har gjort dem landskjente.

Kjøp billett til Kriminell Kunst HER

Lør. 25. sep. J.R Harlekin

Under navnet J.R Harlekin har Jan Rune håndplukket og skapt et nytt popband som er starten på et nytt eventyr. Du har kanskje sett bandet på Fargegatas elskede Cirkus (i Stavanger), hvor de utfører et fullt hus hver torsdag kveld. De er virkelig Stavanger ikoner av pop og absolutt det riktige valget for å få gjestene i opp stemning.

Kjøp billett til J.R Harlekin HER

Lør. 02. okt. FordRekord

FordRekord fra Haugesund er kjent for sine konserter som oppleves som en fest uten dødpunkt, skreddersydd for glade mennesker i alle aldre som liker dansbare groover, gode melodier og tekster med litt brodd. Bandet har med sine fire utgivelser etablert seg som lokale favoritter med gode singler på radioen og et underholdene, engasjerende og blodtrimmet konsertsett.

Kjøp billett til FordRekord HER

Lør. 16. okt.  Strengeplukk

Strengeplukk er et bluegrass-band som spiller tradisjonelle amerikanske bluegrass-sanger og fiddeltunes, så vel som orginale egenkomponerte låter, både med og uten trestemt sang. Dette er en sjanger du ikke visste at du elsket, en akustisk stilart innen amerikansk country kjent for fengende melodier og raske tempo.  Men fantastiske tilbakemeldinger og strålende kritikker kan bandet se tilbake på EP-innspilling våren 2016, albumet «Fjellvegen» i 2018, singelen «Spiker eller fjør» våren 2020, samt sine 2 digitale EP «Nåslått Blågress» samme år.

Kjøp billett til Strengeplukk HER

Lør. 23. okt. Izabell

En av Norges fremste og mest kjente kvinnelige rappere har gjennom de siste årene skrevet mye ny musikk, høsten 2018 gav hun blant annet ut albumet «Skyt meg» som fikk terningkast 5 fra Aftenbladet hvor kritikken fra anmelderen mente at platen var for kort. Hun har hatt en rekke radiolistede singler på NRK P3, hun kan se tilbake på to norgesturnéer, hatt låter i en rekke filmer,  serier og startet sitt egne plateselskap.

Kjøp billett til Izabell HER

Lør. 30. okt. Lady Luck

Ingentings vokalist og frontfigur, Kjell Undheim, og låtskriver og vokalist Tine Steen har i mange år skrevet låter sammen. På Comfort Hotel Square har de med seg en rekke eminente musikere med bandformatet av Lady Luck. I motsetning til Ingentings bredbeinte traktor-rock, er Lady Luck lavmælt, melodiøst og vakkert med elementer av rock, pop og country.

Kjøp billett til Lady Luck HER

Billettsalget har startet

sosiale-medier-alle-artister-1080x1080

Begrenset antall billetter, - be quick about it! 

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!