Linedance med Lisa

Line dance er en flott teambuilding om man skal gjøre noe utenom det vanlige. Veldig kjekt på et kvelds arrangement før middag eller som et avbrekk i en konferansen.

Send en uforpliktende forespørsel på Linedance med Lisa!

Om Linedance med Lisa

Line-dance danses uten partner men sammen med mange andre gjerne oppstilt i rekker og rader. Line dans kom opprinnelig fra USA akkompagnert av country musikk. I dag brukes alle typer musikk som for eksempel disco, latino, swing, rock and roll osv.

Vi benytter Lisa som vår instruktør som har konkurrert siden 2014. I hennes første mesterskap tok hun likeså godt en fin 02. plass i NM, i konkurranser danser hun i alle 6 formene. Hun satser nå mot VM.I dag finnes Line-dance i seks ulike former, hvorav Lisa foretrekker vals og cuban.

Vi kan skreddersy et eget tembuilding-konsept hvor linedance er en av aktivitetene hvorav Lisa avslutter med et lite danse show. Etter dette er det alltid god med i riktig westernstil og for å avslutte det hele så er det populært når vi leier inn en trubadur som spiller Countr låter siste del av kvelden

Standard konsept.

Lisa ønsker velkommen og får alle opp på dansegulvet, her vil gruppen lære dansen sted for steg, til slutt vil hele gruppen danse, som regel veldig koordinert.

Denne sekvensen tar ca. 45 minutter, deretter avslutter Lisa med et show på 4-5 minutter.

Instruktør Lisa

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!