Leif & kompisane

Leif & kompisane er et norsk rockeband fra Stavanger som ble dannet i 1984 av vokalist, gitarist og trommeslager Leif Nilsen med bakgrunn fra Mods.

Send en uforpliktende forespørsel på Leif & kompisane!

Om Leif & kompisane

Gruppen eksisterte først i en kort periode fra 1984 til 1986, og ble deretter revitalisert i 1993. Leif & Kompisane viderefører den fengende rocken som kjennetegnet stavangerbølgen fra tidlig 80-tall, med grupper som Stavangerensemblet, Asfalt og Mods. Sangene fremføres således på ekte siddisvis

Leif & kompisane er kjent for å spille en nokså snill, melodiøs musikk, med eit akustisk lydbilde og element av visesang. De har gitt ut sju album, eit samlealbum og flere singler, dessuten to supportarsangar for Viking. I 2010 kom «Den komplette samlingen», ein boks med 7 CD-ar og ein DVD.

Nå kan du booke Leif & kompisane i to format, enten som fullt band med 90 minutters konsert, eller som trio på 45 minutter. De kan også kjøre en minikonsert på 20 minutter eller kjøre de 3 største hitene som et innslag mellom hovedrett og dessert (for et eksempel)

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!