Kristian Arntsen

Kristian Arntsen fra «Okka» by har følgende å si om seg selv: «Som liten ramla eg ner i ei gryte full av energi og siden dess har det vore bånn gas».

Send en uforpliktende forespørsel på Kristian Arntsen!

Om Kristian Arntsen

Kristian Arntsen har blant annet vært innom Stavangeren, laget egne show og spilt rollen «kissa nissamann» i barnas store julerevy som har vært stor suksess i Sola Kulturhus i mange år.

Om du booker Kristian får du med en gule koffert med topp stemning, kanskje kommer en av hans figurer innom løpet av kvelden som Bonden Gaute Hårr, eventyrfortelleren Zlatan, vitsemakeren Magne Jarl eller Soffer!

Denne komikere kan brukes til alt om du vil ha det løye. Fra latterinseminator om du ska lage seminar, teambuilding, til julabordet eller andre slags festlige tilsetninger. Kristian tar turen til der hvor du er.

Kristian kan benyttes som konferansier gjennom kvelden eller som et underholdningsinnslag for et eksempel etter middag med varighet på 20 minutter.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!