Konferansier Kathrine Sørland

Konferansier Kathrine Sørland

Konferansier Kathrine Sørland styrer kvelden på en utmerket måte. Hun kan se tilbake på syv år som programleder på TV3. Hun har ledet flere programserier og det hele begynte med ”Casino” sammen med Hallvard Flatland. Deretter fulgte fire sesonger med ”Top Model”, så fulgte seriene ”Sangstjerner”, ”Motebildet” og to sesonger med ”Norges styggeste rom”.

Kathrines karrière startet som modell i Prestige Modeller i Stavanger som 15 åring. I 2002 kom hennes store gjennombrudd. Etter seieren i Frøken Norge fikk hun 4.plass i Miss World konkurransen. To år senere representerte hun Norge i Miss Universe hvor hun gikk til semifinalen! I 2006 åpnet hun brudekjolebutikken Agape i Oslo, samme år som hun giftet seg. To år senere ble hun mamma til vesle Leon.

Konfransier Kathrine Sørland er en etterspurt og har også deltatt på en rekke PR- og markedsaktiviteter. Hun er også en mye benyttet talskvinnene innen mote og trender. I tillegg er Kathrine benyttet som konferansier på mange moteshow rundt omkring i Norges langstrakte land.

Ta kontakt for booking av Kathrine som konferansier.