Konferansier Kathrine Sørland

Konferansier Kathrine Sørland styrer kvelden på en utmerket måte. Hun kan se tilbake på syv år som programleder på TV3.

Send en uforpliktende forespørsel på Konferansier Kathrine Sørland!

Om Konferansier Kathrine Sørland

Kathrines karrière startet som modell i Prestige Modeller i Stavanger som 15 åring. I 2002 kom hennes store gjennombrudd. Etter seieren i Frøken Norge fikk hun 4.plass i Miss World konkurransen. To år senere representerte hun Norge i Miss Universe hvor hun gikk til semifinalen! I 2006 åpnet hun brudekjolebutikken Agape i Oslo, samme år som hun giftet seg. To år senere ble hun mamma til vesle Leon.

Hun har ledet flere programserier og det hele begynte med ”Casino” sammen med Hallvard Flatland. Deltatt i fire sesonger med ”Top Model”, så fulgte seriene ”Sangstjerner”, ”Motebildet” og to sesonger med ”Norges styggeste rom”.

Konfransier Kathrine Sørland er en etterspurt og har også deltatt på en rekke PR- og markedsaktiviteter. Hun er også en mye benyttet talskvinnene innen mote og trender. I tillegg er Kathrine benyttet som konferansier på mange moteshow rundt omkring i Norges langstrakte land.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!