Per Inge Torkelsen

Per Inge Torkelsen

Per Inge Torkelsen deler sine stand-up oppdrag i tre:

1) Den korte spesial skrevne monologen som skal presentere humor om bedriften. Totalt 5 til 10 minutter hvor man vil oppleve spissformuleringer og alternative vinklinger. Per Inge syntes dette er spennende jobber som alltid er en kreativ utfordring.

2) En av flere som står på scenen gjennom kvelden, normal sett 10 til 25 minutter. Målsetningen er rett og slett å få folk til å le og ha det kjekt.

3) Stand Up forestilling, vanligvis 45 til 60 minutter. Man vil oppleve en blanding av humor, aktualiteter og spesial skreven tekst til målgruppen.

Per Inge som konferansier:
Per Inge sin jobb å binde sammen et program, gjerne på en underholdende måte. Han kan også ha et eget underholdningsinnslag en gang gjennom kvelden.

Per Inge som ekstern møteleder og kursdeltager:
De fleste kurs og seminar har en møteleder som skal presentere dagens program, foredragsholdere og de som skal på scenen. I den seinere tid har en del bedrifter oppdaget fordelene med å ha en profesjonell møteleder ekstern. Velger man Per Inge til denne jobben vil ha spre latter og glede innimellom de kanskje tunge og faglige foredragene gjennom dagen.

En annen fordel er at Per Inge Torkelsen kan sitte i salen som en vanlig konferansegjest når de faglige presentasjonene foregår. Han vil da høre på foredragene, notere og før lunsj og etter endt kursdag komme med et kort referat fra dagen. Resultatet av dette er ofte at kursdeltagerne følger bedre med. I etter kant kan Per Inge sende sine notater til ansvarlig i firma som sender ut dagens referat til alle som deltok på arrangementet. Lurt ikke sant ?

Kategori