Knut Ove Joa

Knut Ove Joa

Knut Ove Joa er ansatt som hovedtrener for Sola Håndballklubb elite damer. Har også hovedansvar for talentutvikling i klubben. Tidligere har han vært hovedtrener for Frederikshavn Fox team Nord i den danske 01. divisjon for kvinner. Vært hovedtrener for Gjerpen Håndballklubb og vært fulltidsansatt på kontrakt i Randers HK som assistent trener for deres elite lag. I tillegg har han vært ansatt som RCT trener med ansvar for utvikling av dansk håndball sine fremtidige landslagsspillere.

Som spiller har han vært spiller i Sola HK, Viking og kontraktspiller i Horsens HL liga. Men blei tvunget til å legge opp som 25 åring.

Joa har Europas høyeste håndballtrenerutdannelse, Master Coach, og er for øvrig den første håndballtrener i Norge til å få den tittelen. Han har også bestått «dilpomtrener» i Dansk Håndballforbund og har en rekke kurs og utdannelser av forskjellige slag.

Foredraget til Knut Ove Joa omhandler Toppidrett og prestasjonskultur

–    Hvordan bygge kultur over tid
–    Hva innebærer Topp Idrett og prestasjonskultur.
–    Kommunikasjon i en organisasjon
–    Ledelse

Med seg på sine foredrag tar han som regel med en av Sola Håndball sine spillere som forteller veien frem til en toppspiller.

Se video under.