KLM Trio

KLM trio beveger seg blant mange musikalske høydepunkt: Sting, U2, Tom Petty, Keith Urban, Duffy, Bryan Adams, Lenny Krawitz og Big Bang er noen av dem.

Send en uforpliktende forespørsel på KLM Trio!

Om KLM Trio

KLM trioen består av kassegitar, slagverk og bass hvor alle tre synger. De tre medlemmene Knutson, Larsen og Mørkved er godt skolerte musikere og henter dermed mye musikk ut av den lille besetningen slik at du som oppdragsgiver får mye for pengene.

Kjente og kjære låter fra A til Å blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festløver i alle aldre blir tatt vare på – enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

KLM har spilt på mange næringslivsoppdrag, og lært at profesjonalitet i alle ledd er avgjørende. De har også innsett at slike samlinger har stort aldersspenn. Derfor har de utstyrt repertoaret både med et knippe supplerende swinglåter som trekkes fram ved behov, slik at alle aldersgrupper får en topp kveld.

 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!