Kevin & Carlsen

Carlsen har gjort seg bemerket i nasjonale og internasjonale konkurranser, og er en av de mest premierte tryllekunstnere i Norge. Kevin satte trylling på kartet da han var programleder i TV-serien Rundlurt på NRK.

Send en uforpliktende forespørsel på Kevin & Carlsen!

Om Kevin & Carlsen

Kevin & Carlsen har sammen, og hver for seg underholdt noen av de største selskapene i Norge, i tillegg til utallige mindre bedrifter og private, i en årrekke. Samlet har de nærmere 40 års erfaring som tryllekunstnere og underholdere, og de siste 10 årene har begge to vært profesjonelle.

KONFERANSIER

En konferansier eller toastmaster skal sørge for at kvelden blir minnerik, og aller helst magisk. Ved å bruke Kevin & Carlsen som konferansier, gjør du du din kveld til en fornøyelse, pakket inn med magiske innslag, underholdning og latter. La Kevin & Carlsen lede ditt arrangement, og gjøre kvelden til en suksess.

MINGLING

Nærmagi som skjer rett foran øynene på gjestene, i en uformell setting der gjestene står i mindre grupper, eller rundt bordet mens man venter på neste rett. Når Kevin & Carlsen underholder med denne formen for trylling vil humoren sitte løst, det vil være høylytt latter såvel som forundring og irritasjon. Du lurer ikke på hvor i lokalet det er noe som skjer, for det hører du!

STANDUP & SHOW

Et magisk show med Kevin & Carlsen på scenen, der fokuset er å underholde publikum. Trylling og magi er virkemiddelet og det blandes med det man kjenner igjen fra standup; kjappe replikker, humor og glimt i øyet. Standup-trylling med Kevin & Carlsen passer til alle anledninger! – firmafest, seminar, kick-off, julebord eller andre selskap og arrangementer!

Den desidert mest solgte og populære pakken på firma arrangement er å kombinere de tre overnevnte elementene. Man får da full pakke med konferansier gjennom kvelden, standup og show. Samt det hele krydret med Close up / nærmagi med mingling under aperitiff og under bespisningen.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!