Om Kevin & Carlsen

Kevin & Carlsen har sammen, og hver for seg underholdt noen av de største selskapene i Norge, i tillegg til utallige mindre bedrifter og private, i en årrekke. Samlet har de nærmere 40 års erfaring som tryllekunstnere og underholdere, og de siste 10 årene har begge to vært profesjonelle.

Carlsen har gjort seg bemerket i nasjonale og internasjonale konkurranser, og er en av de mest premierte tryllekunstnere i Norge. Kevin satte trylling på kartet da han var programleder i landets første, og så langt eneste tv-serie med trylling, Rundlurt på NRK.

KONFERANSIER

En konferansier eller toastmaster skal sørge for at kvelden blir minnerik, og aller helst magisk. Ved å bruke Kevin & Carlsen som konferansier, gjør du du din kveld til en fornøyelse, pakket inn med magiske innslag, underholdning og latter.

La Kevin&Carlsen lede ditt arrangement, og gjøre kvelden til en suksess.

MINGLING

Nærmagi som skjer rett foran øynene på gjestene, i en uformell setting der gjestene står i mindre grupper, eller rundt bordet mens man venter på neste rett.

Når Kevin & Carlsen underholder med denne formen for trylling vil humoren sitte løst, det vil være høylytt latter såvel som forundring og irritasjon. Du lurer ikke på hvor i lokalet det er noe som skjer, for det hører du!

STANDUP

Et magisk show med Kevin & Carlsen på scenen, der fokuset er å underholde publikum. Trylling og magi er virkemiddelet og det blandes med det man kjenner igjen fra standup; kjappe replikker, humor og glimt i øyet.

Standup-trylling med Kevin & Carlsen passer til alle anledninger! – firmafest, seminar, kick-off, julebord eller andre selskap og arrangementer!

Miracle