Julestjerner

Julestjerner Tre nydelige stemmer – på samme scene. Artistene Hanne Sørvaag, Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen

Send en uforpliktende forespørsel på Julestjerner!

Om Julestjerner

Artistene Hanne Sørvaag, Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen slo seg for første gang sammen om en julekonsert i Stavanger konserthus julen 2010. Konserten ble kalt Julestjerner, og siden den gang har artistene hvert år samlet seg på høsten for å plukke ut nye sanger og øve til årets konsert. De velger blant sine favoritter fra julerepertoaret, og sammen leker de seg gjennom et allsidig program – fra tradisjonelle norske julesanger til amerikanske klassikere.

Julestjerner har vært en stor publikumssuksess i Stavanger. To utsolgte hus i Fartein Valen-salen hvert år er en solid bekreftelse på dette . Suksessen har også ført til en årlig juleturné rundt i fylket, der de besøker kirker og kulturhus. Dette er en julekonsert fylt med vakre trestemte vokalharmonier, leken musisering og en stor dose sjarm og spilleglede. Kapellmester og pianist er Knut Aabø og bassist er John Lilja.

Stavanger Aftenbladet trillet terningkast 5 for konserten i 2015 og skreiv blant annet at: “Flere i bandet og blant vokalistene har jobbet sammen før i mange ulike konstellasjoner. Det merkes både ved at de er usedvanlig godt samspilte, men også en tilsynelatende varm og fin kjemi på scenen. Kombinasjonen med flinke folk, god musikk, gjennomtenkt og innovativt program og nydelige vokalharmonier er dømt til å bli bra. Resultatet er en konsert som sitter som ei kule, og som sørger for bade godt humør og passelig doser uhøytidlig julestemning” (Kine Hult)

Nå kan du også booke dette konseptet til ditt firma-arrangement før jul. Mulighetene er mange og konserten kan kjøres der du måtte ønske det, alt fra ditt eget bygg, på et hotell eller kanskje vi skal lage magi i Sola Ruinkirke, Utstein kloster eller et annet sted.

Video (privat opptak)

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!