Julebordshow Sola 2020

Grunnet Covid-19 blir det i år vanskelig å gjennomføre julebordshowet.

Med bakgrunn rundt smittesituasjon og krav fra regjeringen til arrangementer i forhold til Covid-19 som, blant annet maksbegrensing på antall gjester ser vi dessverre ingen mulighet å avvikle årets arrangement.

Det er ikke en kjekk avgjørelse for oss å ta etter så mange år med fullsatte show kveld etter kveld, men av hensyn til sikkerheten og smittevern for alle de flotte gjestene vi har hvert år er dette det eneste riktige å gjøre. For de som skulle lure så gjelder selvsagt samme situasjon rundt våre show i Bergen (Sandsli)

Det tradisjonsrike julebordshowet på Quality Airport Hotel Stavanger kommer selvsagt tilbake med tidenes «comeback» allerede neste år, hvor vår målsetning er tidenes show «best ever» Vi håper dere alle er klare for 2021, da skal vi ta igjen med dobbel styrke på alle nivå.

Vi starter prosessen rundt neste års show allerede på denne siden av året slik at man neste år kan skape den magiske atmosfæren med den fantastiske julematen og det herlige dessertbordet, samt showet med alle komikerne artistene og livemusikken som dere alle kjenner til.

starlight3

Se video fra fjoråret show nedenfor