Juleshow Sola

Det tradisjonsrike juleshowet på Sola måtte kanselleres grunnet Corona i 2020 da det var forbud mot større arrangement. Men vi jobber i disse dager med nytt show for 2021 som lanseres rundt påsketider.

Med bakgrunn rundt smittesituasjon og krav fra regjeringen til arrangementer i forhold til Covid-19 som, blant annet maksbegrensing på antall gjester hadde vi dessverre ingen mulighet enn å avvikle arrangementet i November og Desember 2020.

Dette var ikke en kjekk avgjørelse for oss å ta etter så mange år med fullsatte show kveld etter kveld, men av hensyn til sikkerheten og smittevern for alle de flotte gjestene vi har hvert år var dette det eneste riktige å gjøre. For de som skulle lure så gjaldt dette dette også våre show i Bergen (Sandsli)

Det tradisjonsrike julebordshowet på Quality Airport Hotel Stavanger kommer selvsagt tilbake med tidenes «comeback» allerede i år, hvor vår målsetning er tidenes show «best ever» Vi håper dere alle er klare for 2021, da skal vi ta igjen med dobbel styrke på alle nivå.

Prosessen årets show er allerede i gang slik at vi igjen kan skape den magiske atmosfæren med den fantastiske julematen og det herlige dessertbordet, samt JULESHOWET med alle komikerne artistene og livemusikken som dere alle kjenner til.

starlight3

Se video fra juleshowet i 2019