Julebord i januar

Årsfest

Julebord i Januar, årsfest og nyttårsfest er en trend som er kommet sterkt de siste årene istedenfor det tradisjonelle julebordet i november og desember.

Mye av grunnen til at av ser at flere firma velger å kjøre et arrangement i Januar istedenfor siste delen av året er nok fordi det er så mye som skjer i den tiden både på jobb og privat.

Det er selvsagt fullt mulig å kjøre julemat på et arrangement i Januar, men vi ser at veldig mange ønsker å ha en tapasmeny eller en 3 retters meny da det ofte er blitt mye julemat i juletiden.

Med tanke på underholdning og musikk er det selvsagt enklere å få den underholdningen og musikken man ønsker, siden månedene før jul blir de fleste booket opp veldig raskt. Også prisnivået kan bli noe lavere ved å kjøre et arrangement i januar.

Topp Arrangement bidrar fra ide til gjennomføring om du skal ha et slikt arrangement, slik at du som kunde sparer tid ved å forholde deg til et kontaktledd.. Men ønsker du å sitte med alt selv så kan vi også bistå med kun deler av arrangementet, som for et eksempel finne rett komiker og band til deres arrangement.

Ønsker du å kjøre et arrangement i Januar eller for så vidt når som helst gjennom året er det bare å ta kontakt.