Jørn Hoel

En av Norges mest folkekjære artister legger ut på mini-turne på vestlandet og sørlandet i slutten av mai, hvor Jørn legger turen innom Sola, Tysvær, Mandal og Flekkejord. Det er bare å finne frem nostalgien i sanger som "Ei hand å holde i" og "Lost in the tango" samt en rekke andre hits, sett av plass i kalenderen 26. 27. 28 og 29. mai.

Jørn Hoel & to gruvearbeidere

Jørn Hoels musikk har forført hjerter gjennom mange tiår. Hans musikalske utrykk krysser mange grenser, fra soul og blues via popmusikk til latinostemninger. Publikum har i de siste årene også blitt kjent med han gjennom ulike TV-opptredener som: «Hver gang vi møtes», « Korslaget», og «Stjernekamp». Sistnevnte viste hans enorme musikalske allsidighet, bla. rørte han publikum under sin fremførelse av opera.

Gjennom fjernsyn og i en rekke radioprogram har man også blitt kjent med hans smittende og humoristiske humør. Dette er en stor del av hans personlighet og karisma som gjør konsertene hans til en sikker folkefavoritt.

Nå i sommer legger han igjen ut på veien med sine to ”gruvearbeidere”: Alexander Pettersen på percussion og Tore Blestrud på pedal-steel. Begge eminente musikere som gir konserten et ”gruv” man ikke kan sitte stille til/man bare må digge/elske/like.

Alle har et forhold til sangene hans enten det er gjennom hans romantiske slagere fra 80-tallet som “Har en drøm”, “Ei hand å holde i”, eller “Vi skal elske i sneen”. Eller de fengende latino-rytmene i “Lost in the tango”, “Cumbia for stive hofte” og “En blå løk”. Andre forguder hans hese og karakteristiske stemme når han synger blues og soul som er hans bakgrunn. Mange sterke sider fra en artist som alltid leverer. Jørn Hoel er og blir en klassiker.

Jørn Hoel, vokal, akk gitar
Alex Pettersen, percussion
Tore Blestrud, pedal-steel

Billetter kan kjøpes via lenkene nedenfor

Jørn-Hoel-facebook-Poster

Video - Har en drøm

Video - Lost in Tango

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!