Johan Golden

Johan Golden er kjent for de fleste, både gjennom suksesser på TV, radioprogrammer og scene. Med sin korrekte, tilbakelente og hyggelige autoritet vinner han publikum med sine velformulerte betraktninger.

Send en uforpliktende forespørsel på Johan Golden!

Om Johan Golden

Hans lidenskap for sport bidro til at han fikk sitt egne TV-program, Golden goal på TV2. Høsten 2014 hadde Golden premiere på sin standupforestilling Diktator som han vant komipris for i klassen for årets standupkomiker.

Du hører han nå fast på «Misjonen» på P4 og ser han fast på NRK i serien «Nytt på nytt» Golden sitter ikke stille. Sammen med Atle Antonsen startet Golden også Det Politiske Parti. Et folkets parti hvor folket selv, altså DERE definerer hva partiet skal stå for og kjempe for.

Han er en meget etterspurt komiker både klubb og firmamarkedet. Han opptrer alene eller sammen med Atle Antonsen eller Henrik Elvestad. Ønsker du et oppkomme av kreative ideer og hysteriske betraktninger, burde du invitere Golden til ditt arrangement!

Ta kontakt for booking av Johan Golden

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!