Johan Golden

Johan Golden

Johan Golden bør være kjent for de fleste, både gjennom suksesser på TV, radioprogrammer og scene. Med sin korrekte, tilbakelente og hyggelige autoritet vinner han publikum med sine velformulerte betraktninger om høyt og lavt.

Han har bl.a. tatt TV-konseptet En L.U.N. Aften til scenen, og i 2004 hadde han og kollega Atle Antonsen nok en suksess med showet Tilnærmet lik sant.
Hans lidenskap for sport gjør at han nå har sitt eget TV-program, Golden goal på TV2. i tillegg har han medvirket i programmer som Mandagsklubben, Cadillac, XLTV og TVTV. På radio har du hørt ham i XL på P3, Morgenkollektivet og Kommisjonen på Kanal 24 og nå i Misjonen på P4.

Golden sitter ikke stille. Sammen med Atle Antonsen startet Golden også Det Politiske Parti. Et folkets parti hvor folket selv, altså DERE definerer hva partiet skal stå for og kjempe for. Golden er også medlem av det hysterisk morsomme bandet DDR – et norsk rockeband bestående av en deilig bukett idealister som ønsker å fremme tysk og øst-tysk kultur og egenart i Norge. Samt gjøre noe med det frynsete ryktet Tyskland fortsatt har etter 2. Verdenskrig. Han er en meget etterspurt komiker både klubb og firmamarkedet. Han opptrer alene eller sammen med Atle Antonsen og Henrik Elvestad. Ønsker du et oppkomme av kreative ideer og hysteriske betraktninger, burde du invitere Golden til ditt arrangement!

Ta kontakt for booking av Johan Golden

Kategori