Bli med på en reise i Henning's liv der han har opplevd oppturer og nedturer. Henning Aarekol er en evig optimist som liker å leke med livets underbare sannheter.

Om Hvorfor sitte inne når alt håp er ute – Henning Aarekoll

Hvorfor kan vi ha en bra dag frem til telefonen ringer, og bare med å se nummeret så blir vi i dårlig humør? Hva er en sannhet, og hvem eier den?

Henning Aarekol utfordrer og provoserer med sine teorier på hvordan du kan skape en dårlig dag, og for så vidt, er det dagen som skaper deg eller lar du deg skape? Og er det egentlig mulig å skape en god dag?

Synonymt med Henning er positivitet, humor, latter, energi og glede, men han har også hatt nedturer som eksempelvis konkurs, skilsmisse og negativ medieomtale.

Han prater ikke så mye om å bli verdensmester eller klatre til verdens høyeste fjell. Foredraget handler mer om livet generelt og hvordan du faktisk klarer utfordringer som kommer uansett om du vil eller ikke.

Han sjonglerer mellom det å jobbe med artister som ikke vil gå på scenen uten at dem får en spesiell flaske rødvin, til å møte døden i øynene som ambulansearbeider.

Hvordan påvirkes vi utfra hvilken situasjon vi står ovenfor?

Hvorfor skal vi sitte inne når alt håp er ute?

Foto

Henning Aarekol