Hege Bjerk

I Hege Bjerks univers møter forblåste Jæren den glamorøse og dansbare popverdenen.

Send en uforpliktende forespørsel på Hege Bjerk!

Om Hege Bjerk

Bjerk betror seg rått og ærlig til lytteren og bruker ofte musikken til selvrefleksjon. Hun synger på dialekt for å komme nærmere kjernen i egne tekster, og mens ordene bærer på et liv levd, byr melodiene opp til bekymringsløshet og dans. Resultatet av disse kontrastene gir et unikt og energisk lydbilde, som beholder popens luftige uttrykk uten å være strippet for motstand.

For artisten fra Bryne har musikken alltid vært i sentrum. Drømmen om å formidle har aldri forsvunnet, men Bjerk har lenge lidd under flink-pike- syndromet. Hun satt ubegrunnede spørsmålstegn ved egne talenter og vegret seg for å gå til en usikker fremtid som artist. Vendepunktet kom da hun skjønte at det å være artist ikke handler om å være «flink», men om å formidle historier og følelser til lytterne. Når hun endelig tok steget, viste det seg fort å være det riktige:

I 2016 kom debuten «Alt me drømme om». Fire år senere kom albumet «Ka me stoppe tiå» og høsten 2021 kommer det nok en gang nyheter fra Bjerk. Hun og produsent John Samuel Gerhart har brukt pandemien på å kaste ideer og lydspor frem og tilbake mellom Bryne og LA. Det kreative samarbeidet går en balansegang mellom Bjerks tidligere utgivelser, pakket inn i organiske gitarer, trommer, bass og Gerharts unike produsentstil. Igjen får lytteren oppleve kontrastene mellom den vind- herjete vestkysten i Norge og solrike Los Angeles.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!