Håvard Sand

La deg bli lurt, samtidig som du trimmer lattermusklene

Gjør som mange 100 bedrifter og privatpersoner før deg..og som de gjør igjen og igjen. La deg bli underholdt av Håvard Sand, som med sin stand-up, spektakulær magi og humor smeltet sammen i samme show, leverer et engasjerende show som blir husket.

Her er det ingen hvite kaniner opp av en hatt eller glitrende kasser. Det er solid, humorfylt og spektakulær underholdning med dagligse gjenstander og mye publikumsmedvirkning.  Hans show har blit vist fra Vadsø i nord, til Lindesnes i sør. I forkant innhenter han informasjon om firmaet og arrangementet, og på den måten tilpasser showet til anledningen, slik at det blir mest mulig unikt for dere.

Opp gjennom årene har han opptrådt på de ulike riksdekkende tv-kanalene, over to sesonger på Wallmans Salonger, blitt kåret til «Nordens mest underholdende magiakt, 2008» m.m.

Foruten stand-up magishow, jobber han som konferansier og lager også egne «tema-show». Med Håvard som konferansier/toastmaster, blir det en smidig kveld med mye latter og måpende blikk.

Tilbakemeldinger på hans show:
«Håvard Sand er meget profesjonell» – Se og Hør
«Visste ikke at trylling kunne være så morsomt». -Brødrene Dahl
«Et show med høy kvalitet vi anbefaler!» -Telenor
«Utrolig dyktig! Vi hadde en magisk stund fra start til slutt. Wow faktor på tidenes julebord» -Læringsverkstedet AS