Gustav Nilsen

Gustav Nilsen må bare oppleves, han er helt unik! En fantastisk teft for humor, musikalske parodier og treffsikre imitasjoner som har plassert han i toppsjiktet i den norske humoreliten.

Send en uforpliktende forespørsel på Gustav Nilsen!

Om Gustav Nilsen

Gustav Nilsen er opprinnelig fra Toten, men er nå bosatt i Oslo. Han opptrer land og strand rundt. Du har helt sikkert både sett han på TV og hørt han på radio og om du enda ikke har sett han live på scenen er tiden inne for det.

Dette er en latterbombe både med og uten instrument på scenen. Han imiterer blant annet Morten Harket, Petter Stordalen og GP-Jostein. En kveld med Gustav er en reise i lun og snill humor, men stemningen garanteres rett i taket. Som nevnt han må bare oppleves!

Leter du etter en komiker som kan gjøre et underholdningsinnslag eller kanskje en konferansier som kan holde den røde tråden gjennom kvelden til latter og topp stemning er Gustav rett mann. Visste du også at han kan bookes med band.

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!