Fredrik Brimsø

Fredrik Brimsø

Fredrik Brimsø er Stavangers lengste komiker og leverer tette poeng, folkelig observasjons-humor og ikke minst en sykt lang kropp. Han har opparbeidet seg erfaringer fra klubbscener fra Stavanger til Lofoten. Han har gjort en rekke helaftens show, både alene og i ensembler, sist med Per Inge Torkelsen og Terje Torkildsen i «KomiKarane».

På bedriftsjobber stiller han godt forberedt og gjennomtenkt, med takhøyde for spontanitet, og med kunden i sentrum. Han trives på scenen på en måte som får også publikum til å trives, og når han attpåtil får folk til å hyle av latter, da er man i godt selskap.»

Det hele startet med at han var klassens klovn, så prøvde han å bli en rockestjerne før ha endte opp som komiker. Gjort om lag 200 formidlinger for den kulturelle skolesekken, regissert barn- og ungdoms-forestillinger, opptrådt på haugavis av standup-scener rundt om i landet, og gjort en rekke oppdrag for næringslivet.

Den lange tarmen fra Madla er en grunnleggende morsom fyr. Han har mange «funnybones» i kroppen. Han forteller vitser med største selvfølgelighet, og med god flyt og fin timing.» Benyttes ofte som konferansier hvor han leder kveldens på en hysterisk engasjerende måte.

Ta kontakt for booking av Fredrik Brimsø!