Forus Gump

Forus Gump

Forus travbane er et fantastisk utgangspunkt for Forus Gump og for en innholdsrik og kjekk familiedag. Det er gode parkeringsmuligheter, enorme uteområder, staller, restauranter, innendørs tribune og flere gode inne områder.

Familiedagen blir lagt opp slik at det skal være hyggelig og morsomt for barna å være der. Trives barna så trives de voksne. Hovedmålgruppa for aktivitetene er unger i alderen 5-12 år. Men vi kan også skreddersy opplegg for alle aldre slik at det er noe for både små og store.

Dagen kan fylles med innhold etter de ønsker og behov dere har. Felles åpning/velkomst, «underholdningsaktiviteter», sporløype, ponniridning, skattejakt, frisbeegolf, big bounce, Klovnen, Tulliball, minikonsert, hoppeslott, popcornmaskin, slushmaskin er bare noen forslag. Vi kan også tilby luftgevær og bueskyting for de eldste ungene samt de voksne.

Aktivitetene kan organiseres slik at ungene blir delt inn i grupper avhengig av alder. De som er på samme alder er på samme aktivitet. Etter f.eks 15 min blir det rullering på postene. På denne måten får alle ungene prøvd alle aktivitetene og de er hele tiden sammen med andre på ca samme alder. Eller det kan organiseres som en «åpen dag» slik at alle aktivitetene er åpne for alle og ungene går dit de ønsker.

Kanskje man ønsker en Quiz, dette foregår inne i tribuneanlegget. Her er det 100 skjermer med plass til inntil 5 personer ved hver skjerm. Det gir oss en unik mulighet til å lage en quiz der oppgavene vises klart og tydelig på alle skjermene samtidig. Alle sitter med en skjerm rett foran seg og har dermed full kontroll på alt av tekst, bilder og videoklipp som kommer frem på skjermene. Det er altså en skjerm til hvert lag. Vanligvis spilles det på hest her, men det vi nå snakker om er en quiz som handler om alt annet.

Mat er viktig på en slik dag. Den kan serveres både inne og ute og legges vanligvis til begynnelsen av opplegget eller som en liten pause midt i. En eller flere innleide kokker som griller herlig mat for små og store er alltid populært på en slik dag.

Ta kontakt og sammen skreddersyr vi familiedagen til din bedrift.