Fiskelykke

Send en uforpliktende forespørsel på Fiskelykke!

Om Fiskelykke

Tenk nytt og bli med ut i naturen!

Vi har utarbeidet et fantastisk opplegg ute i naturskjønne omgivelser for de som vil ha et litt annet format på sommerfesten enn hva man er vant til.

Gjestene ankommer til vår kjente «kruttkaffe» som er laget på bålet, telefondekningen på området er veldig dårlig og man kan komme inn i naturens verden, se ut mot fjellvannet, nyte stillheten, senke skuldrene og trekke inn frisk luft.

Når roen har senket seg ønskes velkommen til stedet, gruppen blir delt inn i lag og det er klart for enkle aktiviteter absolutt alle kan være med på. Det blir aktiviteter som fiskekonkurranse, pil-kast, hesteskokasting og presisjonskonkuranse når man skal sparke en ball i mål.

Avslutningsvis får en av deltagerne være med båt for å sette not, mens resten av gruppa er med å haler inn noten på hver sin side, en kjekk aktivitet de færreste har vært med på tidligere og fisk, ja det blir det!

Mens aktivitetene har pågått har våre innleide kokker griller masse god mat og satt opp en grill buffet. Og fisken man har fått blir levert til kokkene som en liten ekstra smak for de som vil smake fisk ferskere enn man noen gang har smakt tilsatt med krydder og urter.

Resterende av kvelden går rett og slett i kos når vi setter frem snacks på bordene, grilling av marshmallows på bålet, de som vil fiske gjør det og de som vil gjøre litt mer aktiviteter gjør det. I tillegg er det alltid en overraskelse om det plutselig dukker opp en trubadur som spiller og synger utover sommernatta.

Grillbuffet

Grillbuffet

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!