Skal ditt firma ha et familiejulebord for de ansatte?

Vi skreddersyr arrangement for både store og små. Det kan enten være på et hotell, i deres egne lokaler eller på et særegent sted som for eksempel en låve.

Vi ordner en fantastisk buffet via våre samarbeidspartnere. Her vil det være alt fra ribbe, pinnekjøtt, pølser, medisterkaker, kalkun og andre gode retter med tilbehør. Til dessert kan man kjøre alt fra riskrem og hjemmelaget bringebærsaus til et fristende dessertbord.

Etter mat er det tid for å gå rundt juletreet en pianist er forsanger mens alle synger med den stemmen man har. Tradisjonen tro kommer selvsagt nissen med noen små gaver til de minste, kanskje også nissen har med sine hjelpere som er to alver til gaveutdelingen.

Vi kan også ordne med eget juleverksted hvor vi setter opp ulike stasjoner, det kan for et eksempel være:

  • aktiviteter som å pynte kakepenn
  • ansiktsmaling
  • lage hjemmelaget drops, julekaker og mye annet kjekt

Dette kan være en fin anledning for å samle alle ansatte med deres familier til et førjulsarrangement.

Ta kontakt for booking.

O

Bankett & Jubileum

Topp Arrangement er et fullservice eventbyrå som leverer alt fra enkeltstående artistformidlinger til større totalproduksjoner hvor vi bistår våre kunder fra ide til gjennomføring. Vi leverer til stadighet arrangementer i hele Norge.

Selskapet ble etablert Januar 2013. Firmaet har kontor i Rogaland, nærmere bestemt Langgata 40, midt i Sandnes sentrum. Det ledes i dag av Kristian Ugelstad som blant annet har bakgrunn fra flere år i hotellkjeden Choice. Med seg har han Ola Ravnaas som har 10 års erfaring som bla scenemester, prosjektleder/produsent innenfor kunst og kultur. Topp Arrangement har også flere dyktige freelance prosjektledere og teknikere som bistår med gjennomføring av våre arrangementer.

Kristian var blant annet med å starte Julebordshowene på Quality Airport Hotel Stavanger og Quality Hotel Edvard Grieg Bergen. Detaljarbeid har vært et av suksesskriteriene for utsolgte show kveld etter kveld og år etter år. Denne oppskriften gjør at vi nå leverer Julebordshow for rundt  9000 fornøyde gjester hvert år fordelt på 2 byer.

 

Topp Arrangement har gjennom de siste årene stått for utallige produksjoner. Alt fra julebord, konferanser, sommerfest, kick off, nyåpning av bygg, teambuilding, faglige samlinger, jubileum og temafest for å nevne noen. Vi leverer arrangementer i alle mulige lokaler: Hotell, kantiner, verksted, kunstgalleri, vaskehall og industrihaller m.m. Samtlige gjøres om til spektakulære festlokaler.

Topp Arrangement gjør eventer for alle bransjer: Oljenæring, transport og logistikk, kjøpesentere, bygg og anlegg, bank og finans, offentlige etater, politiske partier, kultur og idrett for å nevne noen. Alle eventer er like viktige for oss.

Vi tar ingen snarveier, tvert imot bruker vi den tiden ditt arrangement trenger for at det skal bli vellykket. Vi skal skape de opplevelser du som kunde forventer deg , samt det lille ekstra. Når man samarbeider med oss vil man raskt finne ut at kvalitet i vårt arbeide er vårt viktigste leveregel. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra første samtale til arrangementet er gjennomført.

Uansett formål og arrangement vil vi hjelpe til med å tenke litt ut av boksen, det er nemlig vår jobb.

Det er fornøyde kunder, underleverandører av høy kvalitet og profesjonelle samarbeidspartnere som utgjør vår suksessoppskrift.

Litt mer utydedelig på person 3 og 4