Eurovisonparty

Bli med å lag tidenes kveld sammen med på Clarion Hotel Energy. Jan Rune Holdhus og "June Kommune" geleider gjestene trygt gjennom kvelden og 3 av finalistene fra årets Grand Prix finale skaper musikalske goditer og topp stemning gjennom kvelden.  

 

Det kommer celebert besøk til Stavanger lørdag 22. mai hvor både Blåsemafien, Raylee og Big Daddy Karsten fra årets Grand Prix finale blir å underholde alle som har kjøpt billetter

Jan Rune Holdhus stå for kveldens konferansier rolle med praktisk info og humor, og det er klart at "June Kommune" også kommer innom scenen denne kvelden.

Selve direktesendingen av årets Eurovision-finale viser vi selvsagt på storskjerm gjennom kvelden. Men i forkant av sendingen og i pausene vil kveldens entertainere skape topp stemning, herlige konsertopplevelser og humor og topp stemning fra start til slutt.

Det er begrenset plasser med tanke på restriksjoner på antall på arrangement og v anbefaler alle som ønsker å delta å sikre billetter allerede nå.

Billettprisen er kr. 890,- og inkluderer:
- Inngang til kveldens event
- Live sendingen på stor skjerm.
- Komiker Jan Rune Holdhus, inkludert "June Kommune"
- Artistopptredener fra Blåsemafien
- Musikalsk godbiter med artist RAYLEE
- Sporadiske musikkopptredener fra Big Daddy Karsten
- Tapas fra hotellet

GrandPrix-Facebook-Poster

I tillegg vil vi som eventbyrå og arrangør sammen med flere av våre samarbeidspartnere tilrettelegge for fantastisk lyd, lys og tekniske løsninger, dekor i Grand Prix tema og en rekke kjekke overraskelser løpet av kvelden.

Smitteversnregler blir tilrettelagt slik at alle skal føle seg trygge gjennom kvelden, og våre verter og innleide vakter vil ha hovedfokus på at alle skal ha det kjekt i trygge omgivelser.

Video - Blåsemafien

Video - Big Daddy Karsten

Video - Raylee