Espen Fernando

Espen Fernando er en energisk, allsidig og scenevant popartist.

Låtene hans er preget av ungdommelig mystikk og lekne rytmer, og Espen skriver ofte sanger etter at klokka har bikket midnatt.

I 2018 ble Espen plukket ut blant 500 søkere fra hele landet til å være med på å åpne festivalsommeren i Oslo under GNIST 2018-prosjektet. I april slapp han singelen «Malo (Bad for You)», som i juli kom heilt til topps på Radio 102 si topp 40-liste. I 2015 kom han til superfinalen i MGPjr, med låten sin «Vær Deg Selv».

Musikalsk digger Espen at låter har en brodd, samtidig som de er catchy og gjerne dansbare. Han har sør-amerikansk blod i årene, og er også glad i latino-rytmer. Han liker å planlegge og lage show, og kombinerer ofte dans og visuelle virkemidler for å lage en helhetlig opplevelse for publikum.»

Øystein:
«Øystein Folkedal er en ung pianist fra Karmøy, som har utmerket seg gjennom sitt store talent tross ung alder. Han har erfaring i en rekke ulike sjangre, og har spesialisert seg innen jazz og å jazz-harmonisere poplåter. Han vant kulturstipendet i 2017, og har siden spilt i ulike band og ensembler. Øystein har søkt på de fleste konservatoriene i Norge, og satser på å forsette å utvikle seg som musiker.»

Espen & Øystein

Sammen har de utviklet et duo-konsept, hvor de skreddersyr et akustisk repertoar for gitt publikum. de kan spille klassisk, jazz, r&b, funk og egne poplåter. Duoen har blant annet hatt egen intimkonserter for ulike firmaer, hatt opptredener på konferanser og spilt med band.

Artistene kan bookes med band og dansere eller kun som en duo hvor de spiller akustisk.

Se video, akustisk duo

 

Se video, med band og dansere