Konferansier – Erlend Elias

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør og gjennom de siste årene også blitt en populær entertainer, konferansier og foredragsholder

Send en uforpliktende forespørsel på Konferansier – Erlend Elias!

Om Konferansier – Erlend Elias

Erlend Elias blir brukt innenfor riksdekkende TV og radio for hans kunnskaper til å formidle både moter, trender, svare på spørsmål og gi kommentarer og er respektert for sin seriøsitet og sin dyktighet innenfor dette fagfeltet. I tillegg har han vært med på utallige TV serier som: Skal vi danse høsten, 4 stjerners middag, 71 grader nord, Typen til Leo, MasterChef og kjendis farmen på TV 2 for nevne noe.

Som stylist har han jobbet med de fleste norske kjendiser til internasjonale navn som Amy Winehouse og TV kokken Nigella Lawson. Han har jobbet med kjente make-upmerker og vært moteredaktør.

Erlend Elias skreddersyr sine opptredener etter kundens ønske og behov enten det dreier seg om showene innenfor sminke og mote eller foredrag om sin historie fra Tysfjord til Tigerstaden. Han syr ofte sammen temakvelder, blir leid inn som konferansier til arrangement og leder alt fra moteshow til damenes aften.

Erlend Elias motiverer, engasjerer og inspirer på en unik måte. Han har en rekke gode sitater som at «Du er du og du er mer en god nok» og at «du er den beste utgaven av deg selv, la deg inspirere, men ikke kopiere» Han er Elias er genuint interessert i mennesker og syns alle han treffer har noe nytt å tilføre han.

Ta kontakt om du planlegger et arrangement, så er vi helt sikre på at vi sammen skal sy sammen en fin kveld med Erlend Elias i spissen.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!