Erik Mogeno

Du har sett Erik Mogeno på Norske Talenter hvor han nådde finalerundene. Erik har alltid med seg noen av dukkene sine når han kjører barneshow, så her er det bare å glede seg for store og små

Send en uforpliktende forespørsel på Erik Mogeno!

Om Erik Mogeno

Erik Mogeno blir sett på som en av landets yngste komikere. Tross sin unge alder har han over 700 show bak seg på både små og store arrangementer.

Erik har spesialisert seg på buktaling, som han også er en av Norges fremste på. I tillegg gjør han også Stand up og humoristisk magi.

Han spesialskriver gjerne litt av tekstene til deres firma, og mangler han er buktalerdukke, nøler han ikke med å dra opp en i fra salen som får være dukka.

En annerledes form for underholdning, det ikke er så vanlig å se i Norge. Erik Mogeno kan bookes som humorinnslag, eget show eller som konferansier.

Mogeno kan også bookes som famileshow hvor både barn og voksne blir tatt opp på scenen. Passer utmerket til familiedag for ditt firma, markedsdager, kjøpesenterjobber, by-dager med mer.

 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!