DJ, saksofon & fiolin

DJ, saksofon & fiolin. Gjør deg klar for en festaften med musikalske show nummer gjennom kvelden.

Send en uforpliktende forespørsel på DJ, saksofon & fiolin!

Om DJ, saksofon & fiolin

Musikerne spiller eventyrlig lounge-musikk når gjestene ankommer lokalet. Etterfulgt med shownummer mellom hver rett, her blir det masse energi, spillegleder og høy steming.

DJ spiller moderne musikk mens musikerne både beveger seg i salen, shower fra scenen og hvem veit, kanskje ender de opp på et bord eller en stol midt i salen også.

Ønsker man at DJ står igjen og spiller et partysett på inntil 3 timer er også dette mulig mot et lite tillegg. For å toppe det hele kan også musikerne  komme på scenen sporadisk løpet av natten.

Mulighetene er mange og du er hjertelig velkommen til å fortelle om ditt arrangement slik at vi får tilbudt et pakkeløsning til ditt neste event.

DJ AA:GE er Topp Arrangement sin mest bookede DJ og sammen med en rekke musikere  kan vi sette opp et konsept du og dine gjester sent vil glemme. Vi sier som alltid og det er «topp stemning»

Foto

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!