DJ & Fiolin

DJ i kombinasjon med fiolin er et fantastisk konsept som vil skape liv på ditt neste arrangement!

Ruth er en annen fiolinist som leverer i særklasse når hun opptrer. I kombinasjon med fiolinist skape artistene magiske øyeblikk for dine gjester.

Enten du skal i gang med en festmiddag, et kick-off, en middag i tilknytning til en konferanse eller rett og slett standard fester som julebord og sommerparty fungerer dette konseptet godt som gull.

La oss få vite mer om ditt arrangement slik at vi kan komme med forslag på en musikalsk pakke med masse energi og begeistring.

TOPP STEMNING PÅ DITT NESTE ARANGEMENT

Tenk deg at dørene inn til selskapslokalet åpner og man blir møtt med herlig lounge musikk fra DJ mens du hører magiske toner fra kveldes fiolinist. Kort sagt har man virkelig satt stemningen allerede før gjestene går til bord denne kvelden.

Mellom rettene vil du oppleve show numre på rundt 5 minutter med moderne musikk og fullt trøkk. Dette vil imponere alle i salen og skape topp stemning mellom hver rett. Du skal heller ikke se bort fra at fiolinisten går ut i salen mellom bordene og hvem veit, kanskje står hun på bordet og spiller på en heftig solo eller to også.

Om deres arrangementet skal vare ut i den sene natte time har man også mulighet til å booke DJ til partysett på inntil 3 timer med fiolinist som kommer innom type 3 x 10 minutter utover den sene natte time

Se video teaser her

 

Ta kontakt for mer info og booking.