DJ & fiolin

DJ i kombinasjon med fiolin er et fantastisk konsept som vil skape liv på ditt neste arrangement! Fra rolig lounge under aperitiff til eksplosive shownumre mellom rettene.

Send en uforpliktende forespørsel på DJ & fiolin!

Om DJ & fiolin

Marie er både sanger og fiolinist. Hun har spilt 7 sesonger av TV2 suksessen «hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat og sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «ta meg tilbake»

DJ:AAGE spiller alt fra kommersiell musikk til house, noe for enhver smak der ingen sjanger er ukjent for denne allsidige Dj’en.
Han er det vi kaller for en allrounder og meget tilpasningsdyktig opp mot kundens ønsker på stilart.

Enten du skal i gang med en festmiddag, et kick-off, en middag i tilknytning til en konferanse eller rett og slett standard fester som julebord og sommerparty fungerer DJ & fiolin godt som gull.

La oss få vite mer om ditt arrangement slik at vi kan komme med forslag på en musikalsk pakke med masse energi og begeistring.

TOPP STEMNING PÅ DITT NESTE ARANGEMENT

Tenk deg at dørene inn til selskapslokalet åpner og man blir møtt med herlig lounge musikk fra DJ mens du hører magiske toner fra kveldes fiolinist. Kort sagt har man virkelig satt stemningen allerede før gjestene går til bord denne kvelden.

Mellom forrett og middag får du høre låten Marie deltok med i Grand Prix.

Etter middag og etter dessert er det show-numre på rundt 5 minutter med moderne musikk og fullt trøkk. Dette vil imponere alle i salen og skape topp stemning.

Du skal heller ikke se bort fra at fiolinisten går ut i salen mellom bordene og hvem veit, kanskje står hun på bordet og spiller på en heftig solo eller to også.

Om deres arrangementet skal vare ut i den sene natte time har man også mulighet til å booke DJ til partysett på inntil 3 timer med fiolinist som kommer innom type 3 x 10 minutter utover den sene natte time.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!