Det Store Korslaget

Det Store Korslaget er en perfekt måte å få alle i bedriften opp og frem!

Send en uforpliktende forespørsel på Det Store Korslaget!

Om Det Store Korslaget

Dette konseptet starter gjerne med at noen er skeptiske, men det et går ikke lange tiden før skeptiske deltagere er engasjerende ansatte som øver iherdig med sitt lag.

Gruppen blir møtt av konferansier og hoveddommer i fellessamling ved ankomst og lagene deles inn i kor. Alle lag får utdelt en korleder som har musikalsk bakgrunn og som har som hovedoppgave og hjelpe laget gjennom øvingen.

Alle lag har en kaptein, dette kan være en ildsjel, moromann eller en sangstjerne fra bedriften. Kanskje Tonje på økonomi som ikke alltid sier så mye, men hun elsker å synge, dette handler ofte om å løfte frem de som ikke alltid synes best i hverdagen.

Korleder ta med seg sin gruppe til sitt øve-rom og starter med valg av sangtekst og øving på minimum 1 time. På alle rom står det forfriskninger og snacks, vi garanterer at det blir høyt under taket og topp stemningen gjennom øvingen.

Etter øving blir det pause, ofte kombinert med mat, deretter er det klart for fremføring, scenen er rigget, mikrofoner er slått på. Hele gruppa skal levere f.eks We are the world, eller hey jude sammen. Dette skal være uhøytidelig, morsomt, litt konkurranse, men mest samhold. Dommere og resten av gruppa står oppreist og hyller sine kollegaer.

Foto

Korslaget

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!