Det Store Korslaget

Det Store Korslaget

Det Store Korslaget er en perfekt måte å få alle i bedriften opp og frem!

Hvem går ikke med en sangfugl i magen, hvem drømmer ikke om å stå på en scene å slippe seg løs. Ikke alene selvsagt, det kan fort bli ubehagelig. Men sammen med dine kollegaer, dine venner og de som du ikke kjenner så godt. Dere skal synge sammen, de samme linjene og opptre som et stort kor. Kun for gøy

Gruppen blir møtt av konferansier og hoveddommer i fellessamling ved ankomst. Her forklares hva som skal skje på en lystig måte. Det deles inn i kor alt etter hvor mange dere er. Alle lag har en kaptein, og alle lag har en korleder. Korlederen har musikalsk bakgrunn. Kapteinen kan være en ildsjel, moromann, sangstjerne fra bedriften. Kanskje Tonje på økonomi som ikke alltid sier så mye, men hun elsker å synge. Dette handler ofte om å løfte frem de som ikke alltid synes best i hverdagen.

Gruppene går hver for seg med sangtekster, musikkanlegg og korleder. Alle blir tildelt hvert sitt rom for øving i minimum 1 time. På alle rom står det forfriskninger og snacks. Her blir det høyt under taket og høy musikk.

Etter øving blir det pause, ofte kombinert med mat.

Så er det klart for fremføring, scenen er rigget, mikrofoner er slått på. Hele gruppa skal levere f.eks We are the world, eller hey jude sammen. Dette skal være uhøytidelig, morsomt, litt konkurranse, men mest samhold.

Dommere og resten av gruppa står oppreist og hyller sine kollegaer.

Kategori