Daniel Rouge Madsen

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Han har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og matkultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

I 2011 var han medforfatter i flere bøker blant annet «Den beste sjømaten kommer fra Norge» kokeboken som ble kåret til Norges beste kokebok og læremateriell til skoler. Hans lidenskap har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt.

I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning  «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som nå har 400.000 seere i Norge.
Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Litt om hva Daniel kan bidra med:

  • Foredragsholder
  • Konferansier
  • Dommer
  • Media relaterte oppgaver
  • Matshow
  • Gjestekokk

For mer info og booking av Daniel Rouge Madsen, ta kontakt!