Daniel Rouge Madsen

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Send en uforpliktende forespørsel på Daniel Rouge Madsen!

Om Daniel Rouge Madsen

Han har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og matkultur fra Singapore til New York.

Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

I 2011 var han medforfatter i flere bøker blant annet «Den beste sjømaten kommer fra Norge» kokeboken som ble kåret til Norges beste kokebok og læremateriell til skoler. Hans lidenskap har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt.

I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning  «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som nå har 400.000 seere i Norge.

Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Litt om hva Daniel kan bidra med:

  • Foredragsholder
  • Konferansier
  • Dommer
  • Media relaterte oppgaver
  • Matshow
  • Gjestekokk

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!