Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid sier tidligere proffsyklist, foredragsholder, tv-personlighet og forfatter Dag Otto Lauritzen.

Om Alt er mulig – Dag Otto Lauritzen

Det umulige tar bare litt lenger tid. I 2002 ble han kåret til ”Århundrets idrettsutøver på Sørlandet” under landsdelens hundreårsjubileum («Sørlandet i 100″). I 2007 ble han nummer tre i tv-programmet ”Skal vi danse” på TV 2, og i 2009 vant han tittelen ”Mesternes Mester” i NRKs populære serie.

I tre sesonger har Dag Otto Lauritzen sammen med Kristian Ødegård lært TV-seere mer om sykkelsport. Samtidig underholdt og inspirert til aktivitet i TV 2-seriene ”På hjul med Dag Otto» (2010, og 2013), «På tur med Dag Otto» (2014). I 2015-16 har Ødegård og Lauritzen dessuten laget underholdnings- og quiz-programmet «Huskestue» på TV 2.

Høsten 2016 er det klart for en ny sesong av de populære «På tur…»-programmene!

Foredraget «Alt er mulig»

Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han var første nordmann som vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke under en repetisjonsøvelse over Finnmarksvidda.

Han trente seg opp igjen og løpet av bare fire år ble han både norsk mester, to ganger nordisk mester, og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom altså både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA, samt etappeseier i Spania Rundt.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan Dag Otto lære deg og dine medarbeidere mye om betydningen av å sette seg mål, konsentrere seg, og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene. Dag Otto snakker om hvor viktig teamarbeid er innen idretten, og trekker paralleller til sine egne erfaringer etter 14 år i næringslivet.

Kanskje trenger dere litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, i fritiden eller på jobben?

Oppturer og nedturer

I foredraget forteller Dag Otto om hvordan han nådde sine mål, hvordan han reiste seg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med sine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater. Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I et lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Tilbakemeldinger fra kunder

– Confex Norge AS: Jeg kjente ikke historien hans fra før, og satt igjen – stum av beundring. Alt er mulig.

–  Skanska Norge: Selv fra hardbarka bygningsarbeidere er tilbakemeldingene entydige: «Dette var fantastisk bra».

– ABB Bergen: Et lærerikt, inspirerende og ikke minst morsomt foredrag, ABB anbefaler på det varmeste Dag Otto

Ta kontakt om dine medarbeidere ekstra motivasjon og inspirasjon!

Video

Miracle