MagiCurty

Denne tryllekunstneren imponerte en hel nasjon i TV2 programserien «Norske Talenter» Hans fantastiske vesen og tilpasningsevne imponerer alle.

Send en uforpliktende forespørsel på MagiCurty!

Om MagiCurty

Mia Gundersen uttalte «dette er noe av det beste jeg har sett i Norske Talenter» mens Lisa Tønne sa «dette var bare helt fantastisk, jeg fikk frysninger på lårene, er det mulig»

Curty er etterspurt som tryllekunstner og hans unike stil av magi vil sjokkere og forbløffe både deg og dine gjester.

Han har studert trylling i over 20 år og begynte å opptre allerede da var han en 11 år gammel gutt på gatene i Rio de Janeiro, Brasil. Han er ikke bare en av Norges beste illusjonister, men også en «top-notch entertainer», og med sine mange års erfaring med opptredener i flere land vet han akkurat hva som skal til for å underholde sine gjester i alle anledninger.

Hans fingerferdigheter og magi har imponert tusenvis av mennesker over hele landet i de siste 6 årene.

Om du ønsker underholdning fra scenen eller om du ønsker at han skal mingle blant gjestene dine kan du ikke trå feil, gjestene dine vil garantert ha noe snakke om etterpå.

Både bedrifter og private kunder i Brasil, Portugal, Frankrike, Tyskland og Norge har hatt gleden av å få oppleve MagiCurty.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!